A Glyco Flexről illetve a kutyusok ízületi problémáinak megelőzéséről

Úgy gondolom a legtöbb állattartó gazdi legalább annyira félti a kutyusa egészségét, mint a sajátját, hiszen a kis jószágok rövid időn belül oly annyira a szívünkhöz nőnek, hogy szinte már- már a gyermekeinknek, de legalábbis mindenképpen a család tagjainak tekintjük őket. Így próbáljuk megelőzni azt, hogy bármi féle fájdalma is legyen, hiszen állatorvoshoz legalább olyan stresszes nekünk is menni, mint nekik. Éppen ezért állandóan vitaminokkal, ásványi anyagokkal, Glyco Flex-el etettem a háziállataimat, hogy nehogy valami problémája adódjon az egészségére való tekintettel. Alapvetően számos olyan betegség van, amit rendszeres vitaminkúrával abszolút ki lehet küszöbölni, mint például a kutyusok számára igen fájdalmas ízület kopást is, egészen egyszerűen ki lehet küszöbölni, azzal, ha rendszeres jelleggel adagolunk a kutyusoknak olyan tablettákat, mint a Glyco Flex mely kifejezetten az ízületeik óvására koncentrál. Az alábbiakban egy rövid ismertetőt írnék, arról, hogy a Glyco Flex rendszeres szedésével milyen jellegű problémákat tudunk elkerülni hosszútávon.

A Glyco Flex megelőző ereje, avagy az ízületi problémák

Úgy gondolom számos betegség közül is rendkívül kellemetlen az ízület kopás az állatoknál, hiszen ebben az esetben egy olyan jellegű elváltozásról van szó, mely nagyon komoly fájdalommal jár a kis állatok mozgása során. Ezt a fájdalmat egyébként egy ízületi porc komoly leépülése okozza. Az ízületkopás tüneteit általában olyan helyeken keletkeznek, mely kifejezetten komoly igénybevételnek van kitéve a mindennapi mozgásuk során. Ilyen példának okáért a térd-könyök-csípő vagy a váll ízület. Természetesen ez a kutyusok korának az előrehaladtával egyre inkább gyakori jelenség, éppen ezért szükséges a folyamatos támogatás a kis jószágok számára a Glyco Flex termékeinek a segítségével. Az ízületi kopás vagy más néven úgynevezett artrózis egyszerre akár több ízületnél is kialakulhat, ami ténylegesen komoly fájdalmakkal tud járni a kutyusok esetében. Ennek a betegségnek a kiváltó okai közé tartozhat a rendszeres mozgás hiánya, illetve a túlsúly is jelentősen növeli az adott betegség kialakulásának a kockázatát. Nagyon komoly előidézője lehet az artrózis kialakulásának egy esetleges csonttörés vagy éppen komoly húzódás esetleg rándulás. Továbbá olyan fertőzések is közre játszhatnak, mint a Lyme-kor vagy a csípőízületi diszplázia mely a végtagok növekedésének a rendellenessége. Egyébként az ízületi porckopás értelemszerűen elsősorban az ízület betegsége, éppen ezért kell ennek a megelőzésének az érdekében, olyan vitaminokat fogyasztani, mely koncentráltan ezt a területet védik. Az ilyen vitaminok közé tartozik a Glyco Flex is, mely jelentős védelmet tud nyújtani a kutyusok ízületi problémának a kialakulása ellen.

Fontosnak tartom röviden megemlíteni az úgynevezett artrózis tüneteit is, hogy az esetleges jelentkezésük esetén még időben fel tudják ismerni a gazdik a problémát és tudják orvosolni azt. Az első jele ennek a betegségnek a nehézkes reggeli mozgás, főleg alvás után közvetlenül. Továbbá az esetleges addig simán történő, de hirtelen jelentkező mozgásszervi problémák, illetve olyan mozdulatok nehézkessé válása, ami addig abszolút nem jelentett problémát. Intő el lehet például az is, ha a kutyus gyakran nyalogatja a végtagjait vagy a terheléskerülése, kevesebb mozgás igény és kedv, továbbá egy adott területen látványosan kevesebb lesz az addigi izomtömeg.

A kezelése ennek a problémának egyébként legfőképpen gyógyszerekkel történik illetve fizioterápiával, de komolyabb esetben sajnos előfordul az is, hogy sugárterápiával vagy őssejt-terapával is fel kell venni a harcot a kellemetlen kór ellen.  Éppen ezért ajánlott rendkívül a megelőzés, hiszen a Glco Flex segít ennek a folyamatnak a megállításában és helyes kezelésében, sőt igencsak jelentős szerepe van a megelőzésben is.

Személy szerint Glyco Flex..

Én személy szerint bátran ajánlom minden gazdinak a Glyco Flex használatát, ugyanis amellett, hogy ténylegesen komoly védelmet nyújt a kutyus egészségének, emellett még olyan ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaz, ami egyéb területeken is áldásos hatással van a kutyus egészségére. Úgy gondolom minden esetben sokkal jobb az időben való megelőzés, mint az esetlegesen már fennálló problémával való harcnak a felvétele, hiszen sokkalta egyszerűbb még időben felvenni a harcot az ilyen jellegű betegségekkel szemben. Ez egészen biztosan hosszútávon nem csak a kutyánknak, de nekünk is sokkalta jobban megéri minden tekintetben! Hiszen egy egészséges kutyusnál kevés kedvesebb dolog van az életben, mivel az ő öröme, a mi örömünk is.