Jelenlegi hely

2018 legyen a tökéletes kelés és az egyenletesen fejlődő állomány éve!

A Multiva Magyarország Kft. 15% előszezoni kedvezménnyel kínálja minden talajmunkagépét és a megújult Forte mechanikus vetőgépeket február 15-ig. Magágykészítő kombinátorok készletről, idei szállítással is elérhetők!

 

Multiva Forte - megújult mechanikus vetőgép

A Multiva Forte vetőgépek a piac egyik legmegbízhatóbb, sokoldalú és rendkívül precíz vetési technológiáját képviselik. A csoroszlyatárcsák mellett futó mélységtartó kerekeknek és az akár 200 kg csoroszlyanyomásnak köszönhetően a magelhelyezés mindig pontos marad, a kelés garantáltan egyenletes lesz. A Multiva vetőgépek kombi-technológiát alkalmaznak, amelynél a vetőmag és a műtrágya egy csoroszlyán keresztül jut a talajba, ezzel csökkentve a gép vonóerő-igényét. A műtrágya a mag alá, attól 1,5-2 cm-re kerül, így ideális helyen adja le hatóanyag tartalmát.

A Forte XT modell minden hagyományos művelési rendszerbe beilleszthető, de képes valódi, tarlóhántás nélküli direktvetésre is.

 

Rugóskapás magágykészítők a tökéletes állományért

Egy jó rugóskapás kombinátor egyenletes magágyat és talajfelszínt készít a lehető legkevesebb munkamenetben. Az egyenletes munkamélység egyenletes magágyat és ideális kelési környezetet teremt, ezzel megalapozva a sikeres betakarítást.

A gépnek szintén feladata a megfelelő rögstruktúra kialakítása. Ez nagyon fontos kötöttebb talajtípusoknál, amelyeknél a megfelelő kelési nedvességhez aprómorzsás talajszerkezetre van szükség a mag környezetében és durvább szerkezetre a talaj felszínén, hogy az eliszapolódást elkerüljük. 

A Multiva kombinátorok működése ezeknek a követelményeknek a teljesítésén alapul. Az optimális kapageometria egyenletes magágyat garantál, a fejlett rögtörő henger és simító technológia gondoskodik a megfelelő talajszerkezet kialakításáról. 

A Multiva kombinátorok kimagasló anyagminősége és a precíz gyártási folyamatok hosszú élettartamot garantálnak.

 

 

TopLine Super XL kombinátor

A TopLine Super XL kombinátor új gondolkodásmódot és külön kategóriát képvisel a magágykészítés terén. 

A 9 kapasorral rendelkező géppel páratlanul egyenletes magágyat készíthetünk, miközben robosztus és tágas felépítésének köszönhetően használható sekély tarlóhántásra kalászosok után, nyári és őszi magágykészítési feladatokra, illetve szántott vagy mélylazított talaj elművelésére is. A munkamélység 0-12 cm között precízen beállítható, az akár 15 km/h munkasebességnek köszönhetően pedig a gépek hektárteljesítménye is kiemelkedő.
A kombinátorok felszerelhetők pálcás rögtörő hegerrel vagy hátsó simítóval.

A TopLine Super XL a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és magágykészítés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

 

 

Optima T kombinátor

Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után közvetlenül is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak.
A kombinátorok felszerelhetők pálcás rögtörő hegerrel vagy hátsó simítóval.

 

További részletekért kérjük, keresse kollégáinkat:

Közép- és Kelet-Magyarország:
Mező Sándor
email: mezo.sandor@multiva.hu
telefon: +36 30 929 5293

Nyugat-Magyarország:
Witzl Tamás
email: witzl.tamas@multiva.hu
telefon: +36 30 638 1079

 

Multiva Magyarország Kft.
www.multiva.hu

Partner: 

Kapcsolódó cikkek