Jelenlegi hely

Magágykészítésben nincs kompromisszum

A Multiva egyedülálló kombinátor-kínálatában egyaránt megtalálhatók a könnyű tavaszi magágykészítők, valamint az egész évben bevethető mindenesek. Az Optima, a TopLine és az új Avaran gépcsaládok minden tagja kiváló magágykészítő.

 

A téli előrendelési akció keretében különleges kedvezményekkel várjuk a gazdálkodókat!

 

Optima T magágykészítő

Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló tavaszi magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak. Az Optima magágykészítőt 6-10 m munkaszélességben kínáljuk.

 

Avaran – az arany középút

Az új Avaran gépcsalád sikeresen tölti ki az Optima és TopLine gépcsaládok közötti teret. Magas és tágas építésű kombinátor, így könnyedén megbirkózik a szármaradvánnyal és a gyomokkal, ugyanakkor lágy rugózású de erőteljes kapáival képes finom magágyat készíteni. Nyolc kapatengelyén 80 mm-es kapaeloszlással lándzsa hegyekkel, vagy 120 mm-es kapaeloszlással lúdtalp kapahegyekkel ajánljuk klasszikus magágykészítési feladatokra, szántás-elmunkálásra, mechanikus gyomirtásra. Az Avaran kombinátor 5-8 m munkaszélességben elérhető.

 

TopLine Super XL – rendíthetetlen mindenes

Az egyedülálló TopLine Super XL kombinátor új gondolkodásmódot és külön kategóriát képvisel a magágykészítés terén.

A 9 kapasorral rendelkező géppel páratlanul egyenletes magágyat készíthetünk, miközben robusztus és tágas felépítésének köszönhetően számos más műveletet is rábízhatunk.

100 mm-es kapaeloszlásával és masszív kapáival használható sekély tarlóhántásra kalászosok után, nyári és őszi magágykészítési feladatokra, illetve szántott vagy mélylazított talaj elművelésére is. A munkamélység 0-12 cm között precízen beállítható, az akár 15 km/h munkasebességnek köszönhetően pedig a gépek hektárteljesítménye is kiemelkedő.

A TopLine gépcsalád akár 14,5 méteres munkaszélességével a nagyüzemek számára kínálja a tökéletes magágy és a nagy hektárteljesítmény kombinációját.

 

További információért keresse kollégáinkat:

Közép- és Kelet-Magyarország:
Mező Sándor
email: mezo.sandor@multiva.hu
telefon: +36 30 929 5293

Győr-Moson-Sopron, Somogy, Vas, Zala:
Sándor Balázs
email: sandor.balazs@multiva.hu
telefon: 06 30 639 0396 |

Baranya, Fejér, Komárom-Esztergom, Tolna, Veszprém:
Witzl Tamás
email: witzl.tamas@multiva.hu
telefon: +36 30 638 1079

 

Multiva Magyarország Kft.
www.multiva.hu

Partner: 

Kapcsolódó cikkek