Jelenlegi hely

Magágykészítő kombinátorok készletről

A Multiva Magyarország Kft. készletről kínálja tavaszi magágykészítő kombinátorait 6-10 méter munkaszélességgel.

Multiva Optima T kombinátor

Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló magágykészítő eszköz. Szellős felépítése eltömődéstől mentes munkavégzést garantál. Kötött talajokhoz kifejlesztett, egyedi geometriájú Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak.

Kombinátoraink közös jellemzője a megbízható mélységállítás és a páratlanul stabil futómű-felfüggesztés. A négy, megerősített vázelemre szerelt tandem futóműnek köszönhetően a legváltozatosabb talajviszonyok mellett is stabil, nyugodt futás és kiváló mélységtartás jellemzi a gépeket.

A munkamélység 0-12 cm között precízen beállítható, az akár 12-13 km/h munkasebességnek köszönhetően pedig a gépek hektárteljesítménye is kiemelkedő.

Magágykészítők a tökéletes állományért

Egy jó rugóskapás kombinátor egyenletes magágyat és talajfelszínt készít a lehető legkevesebb munkamenetben. Az egyenletes munkamélység egyenletes magágyat és ideális kelési környezetet teremt, ezzel megalapozva a sikeres betakarítást.

A gépnek szintén feladata a megfelelő rögstruktúra kialakítása. Ez nagyon fontos kötöttebb talajtípusoknál, amelyeknél a megfelelő kelési nedvességhez aprómorzsás talajszerkezetre van szükség a mag környezetében és durvább szerkezetre a talaj felszínén, hogy az eliszapolódást elkerüljük.

A Multiva kombinátorok működése ezeknek a követelményeknek a teljesítésén alapul. Az optimális kapageometria egyenletes magágyat garantál, a fejlett rögtörő henger és simítótechnológia gondoskodik a megfelelő talajfelszín kialakításáról.

A Multiva munkagépek kimagasló anyagminősége és a precíz gyártási folyamatok hosszú élettartamot garantálnak.

 

A készletről elérhető gépekről érdeklődjön kollégáinknál!

Közép- és Kelet-Magyarország:
Mező Sándor
email: mezo.sandor@multiva.hu
telefon: +36 30 929 5293

Nyugat-Magyarország:
Witzl Tamás
email: witzl.tamas@multiva.hu
telefon: +36 30 638 1079

 

Multiva Magyarország Kft.
www.multiva.hu

Partner: 

Kapcsolódó cikkek