Jelenlegi hely

A piac legszélesebb kombinátorkínálata

A Multiva egyedülálló kombinátorkínálatában az Optima tavaszi magágykészítők mellett két erősebb modell is megtalálható. Az Avaran és TopLine modellek nem csak kiváló magágykészítők, de a nyári tarlón és ősszel is kiválóan teljesítő mindenesek.

Gépeinket az AgrárgépShow/AGROmashEXPO kiállítás B pavilonjában mutatjuk be 2019. január 23-26. között.

 

Optima T magágykészítő

Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló tavaszi magágykészítő eszköz. Erős Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak, az erős tandem futóművek a széles kerekekkel gondoskodnak a gép stabil mozgásáról. Az Optima magágykészítőt 6–10 m munkaszélességben kínáljuk.

 

Avaran – az arany középút

Az új Avaran gépcsalád sikeresen tölti ki az Optima és TopLine gépcsaládok közötti teret. Magas és tágas építésű kombinátor, így könnyedén megbirkózik a szármaradvánnyal és a gyomokkal, ugyanakkor lágy rugózású, de erőteljes kapáival képes finom magágyat készíteni. Nyolc kapatengelyén 80 mm-es kapaeloszlással lándzsahegyekkel vagy 120 mm-es kapaeloszlással lúdtalp kapahegyekkel ajánljuk sekély tarlóhántásra, klasszikus magágykészítési feladatokra, szántáselmunkálásra, mechanikus gyomirtásra.

Az Avaran a Multiva kombinátorokhoz méltóan stabil futóművel, precíz központi mélységállítással, tartós kapákkal és kopóelemekkel, hatékony hátsó tartozékokkal rendelkezik. Az Avaran kombinátor 5–8 m munkaszélességben elérhető.

 

TopLine Super XL – rendíthetetlen mindenes

Az egyedülálló TopLine Super XL kombinátor új gondolkodásmódot és külön kategóriát képvisel a magágykészítés terén. A 9 kapasorral rendelkező géppel páratlanul egyenletes magágyat készíthetünk, miközben robusztus és tágas felépítésének köszönhetően számos más műveletet is rábízhatunk.

100 mm-es kapaeloszlásával és masszív kapáival használható sekély tarlóhántásra kalászosok után, nyári és őszi magágykészítési feladatokra, illetve szántott vagy mélylazított talaj elművelésére is. Az akár 15 km/h munkasebességnek köszönhetően a gép hektárteljesítménye is kiemelkedő.

A TopLine gépcsalád 6–14,5 méteres munkaszélességben készül, így mind a közepes méretű gazdaságok, mind a nagyüzemek számára elérhetővé teszi a kompromisszummentes munkavégzés, a tökéletes magágy és a nagy hektárteljesítmény kombinációját.

 

 

További információért keresse kollégáinkat:

Közép- és Kelet-Magyarország:
Mező Sándor
email: mezo.sandor@multiva.hu
telefon: +36 30 929 5293

Győr-Moson-Sopron, Somogy, Vas, Zala:
Sándor Balázs
email: sandor.balazs@multiva.hu
telefon: 06 30 639 0396 |

Baranya, Fejér, Komárom-Esztergom, Tolna, Veszprém:
Witzl Tamás
email: witzl.tamas@multiva.hu
telefon: +36 30 638 1079

 

Multiva Magyarország Kft.
www.multiva.hu

Partner: 

Kapcsolódó cikkek