Jelenlegi hely

PREGA Konferencia és Kiállítás 2018

Közeledik a negyedik PREGA, most megmutatjuk, miért érdemes részt vennie a legnagyobb hazai precíziós gazdálkodási konferencián.

Negyedik alkalommal rendezi meg az Agroinform.hu, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Agrármarketing Centrum a PREGA – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállítást 2018. február 21-én.

A PREGA-t idén is tudományos konferencia előzi meg angol nyelvű előadásokkal. Február 20-án kerül sor a PREGA SCIENCE – Precíziós Gazdálkodási Tudományos Konferenciára, ahol a gyakorlati felhasználók mellett a tudományos élet képviselői is tapasztalatot cserélhetnek.

Tapasztalataink és a visszajelzések alapján a precíziós gazdálkodás iránt érdeklődők legnagyobb része – gazdálkodói és előadói oldaláról egyaránt – a szántóföldi növénytermesztésben érdekelt, ezért, és mert idén a gyakorlati előadók is nagyobb számban lesznek jelen a PREGA 2018 Konferencián, a Szántóföldi szekciót két részre osztjuk, bízva abban, hogy minden résztvevő tud majd választani az egyes előadások közül.

A vezető agrárvállalatok, illetve neves külföldi és hazai szakértők által megtartott szakmai előadásokon nem cégbemutatkozókat hallhatunk, hanem a legfrissebb precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai fejlesztésekről, trendekről, gyakorlati hasznosítási lehetőségekről lesz szó a szántóföldi növénytermesztés, a kertészet, az állattenyésztés és az élelmiszeripar területén, a megoldásokat és a megtérülést fókuszba helyezve.

Azokat sem éri hátrány, akik mindkét párhuzamosan zajló előadás tartalmára kíváncsiak, hiszen természetesen idén is megjelentetjük a konferenciát összegző kötetünket, amelyben elérhető lesz minden előadás összefoglalója.

A konferencia programja a plenáris előadásokat követően öt szekcióra oszlik, ezek: a Szántóföldi I. Szántóföldi II., a Kertészeti, az Állattartási és az Élelmiszeripari szekciók.

A konferencia részletes programját EZEN az oldalon tekintheti meg.

 

PREGA SCIENCE - 2018. február 20. - ITT regisztráljon.

PREGA Konferencia és Kiállítás - 2018. február 21. - ITT regisztráljon.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások

Kapcsolódó hírek