Jelenlegi hely

Átadták a Minőség-Innováció 2016 pályázat elismeréseit

Átadták a Minőség-Innováció 2016 pályázat nemzeti elismeréseit szerdán Budapesten - tájékoztatta az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Közhasznú Egyesület az MTI-t.

A Minőség-Innováció pályázatot 2007-ben indította útjára Finnország elnöke a finn minőségügyi partnerszervezet (Excellence Finland) kezdeményezése alapján, a kezdeményezéséhez azóta csatlakozott Svédország, Lettország, Észtország, Csehország, Magyarország, Izrael és Kazahsztán, Litvánia és Spanyolország (Baszkföld), valamint az idei évtől kezdve Kína és Thaiföld.

Magyarország a nemzetközi pályázatba - az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottságának közreműködésével - 2013-ban kapcsolódott be, évente az összes pályázat közel 10 százalékát magyarországi szervezetek nyújtják be.

A Minőség-Innováció 2016 nemzeti és nemzetközi pályázaton nagy-, kis- és közép-, valamint mikrovállalati, továbbá közszféra és non-profit, oktatási, egészségügyi és szociális szférában működő szervezetek kategóriában lehetett részt venni.

Az idei pályázaton Nemzeti Díjat kapott kategóriájában az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt., az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar, az Echo Nonprofit Network, a DO-Q-MENT Kft., a DAK Acélszerkezeti Kft., a Pick Szeged Szalámigyár és Húsüzem Zrt., a Vajda Papír Kft., az OTP Bank Nyrt.

A 2016. évi nemzetközi díjkiosztó gálára 2017. február 2-án Prágában kerül sor.

(MTI)

Címke: 

Hozzászólások

Hozzászólások

Kapcsolódó hírek