Jelenlegi hely

Véget ért az AGROmashEXPO és Agrárgépshow szakkiállítás

Az AGROmashEXPO és Agrárgépshow-ra mintegy 46 ezeren látogattak ki az idén, hogy megtekintsék a több mint 350 kiállító termékeit, szolgáltatásait - közölte a Hungexpo Zrt. szombaton az MTI-vel.

A kiállítás termékverseny díjára 2019-ben rekordszámú,  41 pályamű érkezett. A Hazai Termékfejlesztési-díjat a Pannon Agroteh Kft., a Nemzetközi Termékfejlesztési-díjat pedig az AXIÁL Kft. nyerte - áll a közleményben.

A zsűri 12 pályázatot különdíjjal, további 16-ot prémium oklevéllel jutalmazott - tették hozzá.

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége az idén is megrendezte a Legyél Te is mezőgépész! bajnokságot, amelyen fiatal mezőgazdasági gépészek, gépésztechnikusok és gépjavító szakos középiskolások csapatai mérték össze szakmai tudásukat. 

A Hungexpon január 23. és 26. között megrendezett kiállításon konferenciákat is tartottak, többek között az online marketingről és a jövő szántóföldi drónjairól, kertészeti és állattartási robotjairól.

Immár hagyományosan megrendezték a Magyar Kert nevű park- és kertfenntartók, -művelők és műveltetők seregszemléjét, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállítást is - olvasható a közleményben.

(MTI)

Címke: 

Hozzászólások

Hozzászólások

Kapcsolódó hírek