A Chef market magazinnal mikor találkoztam először?

Én is azok közé tartozom, akik a járvány előtt minden vásárlásukat maguk intézték. Akár cipó, akár elektronika, akár a heti nagybevásárlás, én minden alkalommal elcaplattam egy üzletbe. És persze jött néha ilyen-olyan újság az ajánlatokkal, de a Chef Market magazinnal ezeken a jól megszokott útvonalakon egyszer sem akadtam össze.

Aztán jött a járvány. És számomra is kiderült, hogy az online élelmiszer vásárlás, meg az élelmiszer házhozszállítás nem csak járványügyi szempontból hasznos, de a mindennapjaimban is baromi praktikus. Mert rengeteg időt megspórolok magamnak, nem nekem kell cipekedni, belátható időn belül történik meg minden, úgyhogy be is tudom ütemezni. Én még azt is jobban tudom követni, hogy mennyit költök kajára. Szóval sok olyan előnyt találtam, ami miatt nagyon valószínű, hogy ha ennek a járványidőszaknak már végleg vége és már csak nosztalgikusan nevetgélünk rajta, én még akkor is nagy valószínűséggel a Chef Market magazin alapján fogok házhoz rendelni. A magazint először online találtam meg, de az első rendelésemmel már kaptam is egyet. Nagyon praktikus volt ez is.

A Chef Market magazin előnyei

Az ember ugye vizuális típus, vagy legalábbis én rám ez nagyon is igaz. Úgyhogy persze, tudom én, hogy az étel nem a hűtőmben terem, de azért mégiscsak jó egy újságpapírnyi emlékeztető, ami itt ott hever a konyhában. Másfelől a képek alapján azt is látom, hogy nagyon szép a Chef Market áru. És igen, persze erről már meggyőződtem akkor, amikor az első rendelést bontottam. De úgy meghozza a kedvem, ha látom képen az ínycsiklandó, szebbnél szebb alapanyagokat.

A másik nagy előny, hogy a Chef Market árak azonnal ott virítanak a Chef Market magazinban. Nyilván egy magazin nem olyan vaskos, hogy minden termék szerepeljen benne, az már inkább afféle telefonkönyv volna, de arra tökéletesen megfelel, hogy a gyakrabban rendelt élelmiszerek árazását könnyen gyorsan kikeressem, sőt, összehasonlítsam mások kínálatával. Ami azonban még inkább praktikussá teszi, az az akciók. A Chef Market online kínálatában is persze megtalálnám ezeket az akciókat, de, mint az kiderülhetett én szeretem fizikai valójában a kezemben látni azt, amiről beszélek. Ilyen módon a különféle akciók, új termékek is sokkal inkább feltűnnek, hamarabb le tudok csapni rájuk úgymond, ami különösen fontos szezonális termékek esetében, vagy olyankor, amikor limitált a készlet.

És persze van még egy nagyon aprócska, de annál kardinálisabb okom is. Anyámat próbálom rászoktatni az online rendelésre, és ehhez nagy segítség a Chef Market Magazin. Hiszen ő már egy idősebb generációhoz tartozik, aki egyébként nagyon penge, kezel gépeket, netezik, e-mailezik, facebookon is fenn van, szal nem kezdő. De a szokások azért csak ott vannak. Megszokta, hogy szombaton piacozik, vasárnapi ebéd van, és ezekhez a berögzült szokásokhoz tartozik az újságolvasás is, még ha csak egy pár oldalas Chef Market magazinról legyen is szó. Sokkal hamarabb fogja a papírt a kezébe venni és lecsekkolni az árakat, mintsem az okostelefonján bepötyögje a webshopot.

A Chef Market magazin ihletet ad

Az egyik legfőbb ok, amiért én természetemnél fogva szeretek „bóklászni” az áruk közt, az az, hogy közben ötletelek. Kvázi kimegyek körülnézni, megnézem, mi szép, mit kívánok meg és amellé „költöm” az ebédet. Ebben az értelemben a Chefmarket rendelés előtt a Chef Market magazin lapozgatása olyan, mintha az üzletben kóvályognék, hogy mi mennyi, mi szép, minek van most szezonja, mi van leárazva. Csak teszem ezt otthonról, kényelmesen. Nyilván sokszor hangoztatott tény, hogy az online rendelés menyivel komfortosabb, de nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy igenis az. Most egy extrém példát hozva, akár a kádban egy tabletről is berendelhetem a heti ellátmányt és kitalálhatom, hogy mi legyen a hétvégi vacsora.

Rászoktam a Chef Market magazinra. Tény.

Nos, az első rendelésre a Chefmarket vélemények vettek rá, és töredelmesen bevallom, hogy utána én is a pozitív véleményadók táborába keveredtem. Úgyhogy természetszerűen járt nekem a Chef Market magazin, amit aztán annak rendje módja szerint átnyálaztam. Nagy örömömre pont a lazacsteaket lehetett egészen elviselhető áron kapni. Én imádom a lazacot, egyszerűen baromi finom, egészséges és valami nevetségesen egyszerű elkészíteni is. Csak brutál drága, lévén kis hazánkban maximum akváriumban terem ez a hal, az pedig nem az a haltartás, ami igazán finom, vaskos izomzatot, tehát steaket termelne. Úgyhogy a kiváló norvég lazacsteak leárazása nekem már be is indította a fantáziámat, hogy mi lesz a hétvégi fogás és a Chef Market magazinból ki is válogattam hozzá a desszertet. Aztán otthagytam édesanyámnál ösztönzésül. Csak ajánlani tudom ezt a vásárlási módszert, nekem bejött.